Zinderend Zuiden najaar 2016

Zinderend Zuiden winter 2016 /2017 Bergeijk

Gemeente Bergeijk

Zinderend Zuiden winter 2016 /2017 Eersel

Gemeente Eersel

Zinderend Zuiden voorjaar 2017 Bergeijk

Gemeente Bergeijk

Zinderend Zuiden voorjaar 2017 Eersel

Gemeente Eersel

Zinderend Zuiden magazine is niet zomaar een magazine, het is een met zorg gemaakt blad uitstekend gedrukt op mooi papier voor maximaal kijk- en lees-plezier. Een aanwinst die gratis in elke brievenbus komt en ook op diverse plekken binnen en buiten de gemeente ligt en daar ook gratis kan worden meegenomen.


In Zinderend Zuiden staat de kempische mens centraal, we laten ze zelf praten en luisteren goed zodat we de mensen iets kunnen geven wat boeiend is om te lezen, en ook laten we ze graag de dingen zien die de dorpen van de gemeentes in de Brabantse Kempen zo bezienswaardig maken. We willen met het Zinderend Zuiden Magazine de kempische mens van elke soort in contact brengen met elkaar!

In elke editie staan weer veel interessante stukjes, men zou het zelfs als een klein naslagwerk kunnen bewaren, gewoon leuk om sommige dingen eens terug te lezen, of die foto van de “buurman” of "ondernemer" te bewaren, en natuurlijk dat ene recept eens te proberen.

We streven ernaar om van elke editie een uitgave uit te geven waarvan maximaal 40% van de pagina's verkocht worden aan adverteerders in de vorm van advertenties of advertorials cq branded pages om enkel en alleen de kosten te dekken van het drukwerk, de bezorging, acquisitie, fotografie, tekstschrijvers en dtp werkzaamheden. Zinderend Zuiden wordt gemaakt zonder winstoogmerk. Zo blijft 60% over voor leuk, interessant kijk lees plezier waarin de kempische mens de hoofdrol is samen met het gebied waarin hij of zij zich bevind. Zo blijft het magazine exclusief, boeiend en leuk om elke keer weer te lezen in plaats van een veredelde reclamefolder. Zinderend Zuiden wil juist samen met de kempische mens en ondernemer samen iets maken wat de kempische mens leuk vind om te blijven lezen. Samen kunnen we mooie dingen maken!

Wil jij als ondernemer adverteren in Zinderend Zuiden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via T. 0497 - 68 11 55  •  M. 06 41 055 069 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Spraakmakende artikelen uit de regio in een mooi vormgegeven magazine. Tekst, fotografie, vormgeving, opmaak en drukwerk geheel gedaan door één persoon. Super!

Martijn Kremers www.xpresszo.com

Eindelijk weer eens iets nieuws waar voor iedereen wel iets in staat om te lezen. Mooi nieuw zinderend magazine!

Noud van Buul www.weefkamer.nl

Zinderend Zuiden Bekijken

Zinderend Zuiden najaar 2016

Najaar 2016

Zinderend Zuiden winter 2016 /2017 Bergeijk

Winter 16/17 Bergeijk

Zinderend Zuiden winter 2016 /2017 Eersel

Winter 16/17 Eersel

Zinderend Zuiden voorjaar 2017 Bergeijk

Voorjaar 2017 Bergeijk

Zinderend Zuiden voorjaar 2017 Eersel

Voorjaar 2017 Eersel